Agnes

Voor ons gevoel onmisbaar in het team. Enthousiast, positief en vriendelijk: wat wil je nog meer? En dat naast haar (inval)werk in het (basis-) onderwijs en de workshops handgemaakte keramiek die ze óók nog verzorgt! We prijzen ons maar wát gelukkig met haar!

Agnes6 Agnes5

Astrid

Op 1 oktober 2014 heeft zij met haar Marcel het TASTE-stokje met liefde overgenomen van Isabel en Stephan. Allround aanwezig in de TASTE: in de keuken om heerlijke bagels en salades te maken, afgewisseld met bedienen en gastvrouw zijn bij bruiloften en feesten. En daarnaast natuurlijk alle achter de schermen zaken.

astrid

Coos

Na de HAVO gaat ze haar vleugels uit slaan. Daarom wat minder bij ons te zien. Helaas! Ze komt wel bijspringen in vakanties, op feestjes en bruiloften.

Coos, met ballonnen van de Feestwinkel         ... met haar eigen sloof, designed by Carolijn!

Daan

Yes, weer een leuke mannelijke HONEY er bij! Eerst werkzaam bij de AH en nu gezellig bij de TASTE. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar in een band. Wie weet speelt hij ook eens iets moois voor u en ons.


Eva

Sinds deze zomer bij ons. Houdt van hard werken en geniet van elke minuut dat ze in de TASTE is. Werken en school is jammer genoeg niet voor haar te combineren, dus alleen aan het werk in de schoolvakanties of op studiedagen (voor de leraren dan)!

eva1


Friso

Elke zaterdag aanwezig in de TASTE. Veelal aanwezig in de keuken houdt hij controle over de bereiding van de drankjes en het verzorgen van de vaat. Niets is hem te veel. Een echte 'De Vent' (zoals zijn achternaam luidt), en (dus) ook een echte HONEY!

Friso, met Sylvana, Romy, Erwin & Marijn... maar ook een echte (De) Vent, moet soms ff zitten...

Jan Mark

Vriend, naamgever, beste buur en bakker van de meest onvoorstelbare limoencake (vrijdag: cakedag). Ook dé steun- en toeverlaat en vraagbaak voor internet aangelegenheden, ontwerpkeuzes, etc. etc.

Jan Marks OVENHEERLIJKE cake1 Jan Mark, feest met de flamingo's!

Jooske

Beginnend als duo-baner met Marijn, uitgegegroeid tot vaste en onmisbare kracht. Lief, opgewerkt en vol energie. Ook nu ze in Enschede studeert blijft ze een HONEY waar we van houden. Forever, want we zijn héél erg blij met haar!

 Jooske, op haar mooist!  Jooske, met Marijn, 4ever friends!

Marcel

Grote steun en toeverlaat van onze HONEY boss Astrid en mede HONEY boss. Vooral achter de schermen werkzaam of voor grote of kleine klusjes in de TASTE aanwezig.

 marcel

Marijn

Onze dans-ster in de dop! Danst energiek door de TASTE heen en is altijd vrolijk. Met een studie in Tilburg, die ook nog eens fysiek pittig is, is elke zaterdag in de TASTE werken niet meer haalbaar. Maar... in de schoolvakanties is zij wel van de partij!

Marijn Dansen op de Vulcaan   

Patries

Af en toe heeft ze een uitstapje gemaakt buiten de TASTE, maar nu al weer een tijdje terug bij ons. Patries staat bij voorkeur in de keuken om met veel liefde en aandacht heerlijke bagels te maken.

Patries en Astrid Patries10

Sylvana

Sylvana is onze rots in de branding in de keuken, en haar ervaringen in diverse keukens (al dan niet met ster) maken de TASTE offering nóg beter en diverser. Maar we hebben ontdekt dat Sylvana ook in de bediening een kei is en dit met veel plezier doet. Dus lekker afwisselen. Ofwel: met Sylvana kunnen we de hele wereld aan!

Sylvana, met Stephan Sylvana, hier met HONEYS Friso, Romy & Erwin  Sylvana met nieuwe sloof by Carolijn

Tim

Tim is het afgelopen jaar flink gegroeid. De 'kleine' Tim zit in een groeispurt en hoort nu regelmatig vragen: "Ah, Tim kan jij dat voor me pakken? Ik kan er niet bij." Nu na de HAVO naar het VWO en in zijn vrije tijd werken bij de TASTE. Bediening, drankjes, vaat, van alle markten thuis.

Tim, tussen Romy & Agnes... Tim, met nieuwe sloof! ... made by Carolijn!

Zoë

Deze Amerikaanse Nederlandse roodharige schone is voor de zomer bij ons komen werken. Ze studeert in Apeldoorn en heeft een grote bak werkervaring in de horeca. Aan haar Nederlands moet nog worden gewerkt, maar ondanks dat is ze voor niets en niemand bang en probeert ze iedereen in het Nederlands van dienst te zijn.